Steun ons in de breedste zin van het woord!

Het Heidebos , de Zandberg, de Turfmeersen , de Reepkes zijn een groot gebied om te beheren.

Daarom hebben we vrijwilligers nodig. We kunnen een onderscheid maken tussen de infrastructuur, zoals bankjes herstellen, bewegwijzering verzorgen …en het maaien en afvoeren van adelaarsvaren en grasland, verwijderen van Amerikaanse Vogelkers enz. Er is manueel werk en er zijn tractoractiviteiten. Dus keuze genoeg. Kriebelen je handen? Stuur een mailtje naar a.m.philips@gmail.com dan word je op de hoogte gehouden van onze zaterdag- of maandagwerkdag. Ook tijdens de week kan je aan de slag!

Af en toe worden er activiteiten georganiseerd. Hierbij kunnen we ook hulp gebruiken! Gebak maken en verkopen op een activiteit, wafels bakken, zaal klaarzetten, helpen bij de paddenoverzet. Meedoen aan de bomen en struikenverkoop. Maw er zijn handen tekort. Hoe weinig de hulp ook is steeds is het welkom. Ook ondersteuning om het tijdschrift tot stand te brengen is een mogelijkheid.

Als dit allemaal niet lukt wegens drukke agenda kan je natuurlijk financieel een bijdrage leveren.

Je kan ook lid worden, momenteel is het 30€ per gezin te storten op BE17 2300 0442 3321 , met vermelding van je naam of je lidnummer voor vernieuwingen. Het gemakkelijkst is natuurlijk een domiciliëring. Hiervoor krijg je heel wat in de plaats . Vier maal in het jaar een verzorgd natuurblad, met middenin een mooi uitgestippelde natuurwandeling, Van “hei tot turf “ een plaatselijk tijdschrift met de aankondiging en verslagen van de activiteiten, extra korting in AS adventure en Torfs enz

Ja kan natuurlijk ook een gift doen aan Natuurpuntbeheer op nummer BE56 2930 2120 7588 met in de mededeling 3617. Met dat geld wordt grond aangekocht binnen de bestaande natuurgebieden.
Natuurlijk is een gift fiscaal aftrekbaar vanaf 40€ .

Dit zijn zowat de mogelijkheden om ons te steunen. Alvast bedankt.